4 x de mooiste kasten met latjes

4 x de mooiste kasten met latjes

We zien ze steeds vaker; de kasten met houten latjes. Dat is ook niet zo gek, door de latjes krijgen deze ‘latjes kasten’ een speelse uitstraling, waar veel mensen helemaal weg van zijn. De latjes kast past goed binnen verschillende interieurstijlen, zoals de Japandi of Hotel Chique stijl. Ze zijn dus breed inzetbaar, en bieden natuurlijk ook de nodige opbergruimte. Ben jij benieuwd geworden naar latjes kasten? We hebben in deze blog vier prachtige kasten met latjes op een rijtje gezet!

1. Dressoir Luxor

We beginnen met een prachtig dressoir met latjes; dressoir Luxor van Richmond Interiors. Dit kastje is voorzien van kastdeuren met latjes en chique gouden details. Door dit dressoir te combineren met wandkast Luxor kun je een samenhangend geheel creëren, maar op zichzelf zijn ze ook ontzettend mooi. Dressoir Luxor bevat vier deurtjes en twee planken. Plaats gouden accessoires op dressoir Luxor en maak zo van dressoir luxor niet alleen een functionele kast, maar ook een prachtig plekje in huis.

2. Wandkast Luxor

Deze grote Luxor wandkast met latjes van Richmond Interiors zal zeker een statement maken in huis. De opvallende kast biedt met vier planken veel opbergruimte en is gemaakt van milieuvriendelijke en sterke materialen: massief hout en gefineerd eikenhout. Door de afwerking met goud metalen details heeft Luxor een luxe uitstraling, die perfect in een hotel chique interieur past. Ben jij fan van een echte blikvanger? Dan ben je fan van wandkast Luxor.

3. Dressoir Barkley

Dressoir Barkley heeft iets weg van het Luxor dressoir van Richmond Interiors, maar heeft in plaats van een houten tafelblad een marmeren tafelblad, en heeft geen zichtbare handgrepen. Ook dit dressoir is voorzien van bruine houten latjes, en is de kleinere versie van wandkast Barkley. Wil jij jouw interieur ‘clean’ en elegant houden? Dan is dit de kast voor jou. Latjes kast Barkley bevat drie deuren en twee planken voor voldoende opbergruimte. Een goede kandidaat voor in dit rijtje.

4. Wandkast Barkley

Wandkast Barkley van Richmond Interiors is een open kast, waarin je jouw mooiste decoraties kan tentoonstellen. Alle details aan deze wandkast met latjes zijn prachtig; de houten latjes, het marmeren tafelblad en het geborsteld gouden metaal. Alles bij elkaar maakt dat deze kast een ontzettend charmante uitstraling heeft. Dé perfecte latjes kast voor in een chic interieur!

Ben jij er tijdens het lezen achter gekomen dat een latjes kast echt iets voor jou is? Bekijk dan de kasten met latjes op de website, of kom ze bewonderen in onze showroom. Daar krijg je meteen volop inspiratie voor het stylen van de kasten, en krijg je persoonlijk advies van onze interieuradviseurs.

Ontdek meer blogs

Producten