A touch of gold

A touch of gold

Gouden details kunnen een prachtige toevoeging zijn aan elk interieur. Of je nu een moderne, minimalistische inrichting hebt of een traditionele stijl, gouden accenten kunnen een warm en luxe gevoel geven aan je interieur. In deze blog geven we tips voor het toevoegen van gouden details, dus lees snel verder!

Gouden salontafels

Gouden salontafels zijn een geweldige manier om een statement te maken. Of het nu een eenvoudig gouden frame is of een salontafel met een gouden afwerking, het zal zeker opvallen in je interieur. Gebruik het als een centraal stuk in de kamer en combineer met neutrale banken en fauteuils om de gouden tafel te laten stralen.

Gouden vazen

Een klassieke manier om gouden details terug te laten komen in jouw interieur, is door middel van gouden vazen. Voeg ze toe aan een vensterbank, dressoir of plank en plaats bloemen en takken in de vaas om een vleugje kleur aan je ruimte toe te voegen. Je kan daarnaast ook nog gebruik maken van verschillende vormen en maten om het visuele aspect te versterken.

Mix en match

Een laatste tip is om gouden details te mixen en te matchen in je interieur. Combineer gouden kussens met gouden lampenkappen en voeg een gouden salontafel toe om een samenhangend geheel te creëren. Gebruik verschillende tinten goud om de visuele aantrekkingskracht te vergroten en combineer met andere materialen zoals marmer, glas of hout. Dit kan zorgen voor een elegante en glamoureuze uitstraling. Of je nou een klein vleugje goud wilt toevoegen of de kleur als hoofdelement in je inrichting wilt gebruiken, er zijn talloze manieren om deze kleur terug te laten komen.

Bij Paragon hebben wij een groot assortiment aan gouden accessoires. Kom langs in onze mooie showroom en laat je verrassen door de unieke combinaties van verschillende stijlen!

Ontdek meer blogs

Producten