Favoriete van Richmond Interiors 2024

Favoriete van Richmond Interiors 2024

Richmond Interiors, een groothandel in luxe meubelen en accessoires. Richmond Interiors is een familiebedrijf en de collectie wordt geïnspireerd door reizen naar diverse continenten, bezoeken aan internationale beurzen en voortdurende aandacht voor luxe en opvallende items. Richmond Interiors is altijd in lijn met de laatste trends in zowel de interieur- als meubelwereld. Vandaag nemen we een duik in de wereld van Richmond Interiors en lichten we onze drie favorieten zien. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle make-over of gewoon wat leuke inspiratie wilt opdoen, je wilt dit niet missen. Dus, pak een kopje koffie, nestel je op de bank en laten we samen ontdekken wat Richmond Interiors te bieden heeft. Ready to be inspired? Let's dive in!

Bank Huxley

Bank Huxley van Richmond Interiors is perfect voor wanneer je op zoek bent naar een échte eyecatcher om jouw interieur een touch-up te geven. Wat bank Huxley speciaal maakt zijn de stickels die over de bank gaan. Dit zorgt voor een elegantie uitstraling. Daarnaast is de bank verkrijgbaar in bouclé- en velvetstof, dus ze passen helemaal in deze tijd!

Draaifauteuil Kendall

Ontspannen na een lange dag wordt een feestje met de draaifauteuil Kendall van Richmond Interiors. Deze luxueuze fauteuil biedt niet alleen zitcomfort, maar straalt ook elegantie en luxe uit dankzij het gebruik van zacht velvet. De subtiele draaipoot, bekleed met dezelfde stof en kleur als de fauteuil zelf, creëert een geheel. De Kendall draaifauteuil is niet alleen een praktische keuze, maar ook een stijlvolle aanvulling op elke ruimte, waar comfort, luxe en elegantie hand in hand gaan.

Stoel Harper

Stoel Harper van Paragon met witte bouclé stof, straalt charme uit. De gouden details in Kopenhagen-stijl voegen een vleugje glamour toe, waardoor de Harper stoel zowel modern als chic oogt. Met een comfortabele zitting en een gestroomlijnd silhouet biedt deze stoel niet alleen een mooie toevoeging aan het interieur, maar ook een plek waar comfort en luxe samenkomen. De Harper stoel is een goede keuze voor wanneer je houdt van een extravagant interieur.

Kom je langs?

Kom gerust langs in onze Paragon showroom! We willen je graag uitnodigen om onze mooie meubels van dichtbij te bekijken. In de showroom hebben we allerlei stijlen en kleuren, zodat je zelf kunt zien wat het beste bij jouw smaak past. Ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen en advies te geven.

Ontdek meer blogs

Producten