Must-have in een chique interieur: kasten met prachtige gouden accenten

Must-have in een chique interieur: kasten met prachtige gouden accenten

Gouden kasten brengen luxe en elegantie in je interieur. Gouden details voegen een subtiele maar krachtige unieke touch toe aan kasten, waardoor ze transformeren van functionele opbergmeubels tot ware pronkstukken. Of het nu gaat om verfijnde gouden handgrepen, decoratieve randen of ingelegde details, deze accenten voegen een glamoureus tintje toe aan elke kamer.

Wandkasten met gouden details

Geef je interieur een flinke dosis pit met wandkasten die pronken met gouden details! Met gouden handvaten, subtiele randjes en zelfs gouden poten, brengen deze wandkasten dat beetje extra energie in je interieur. Ze zijn niet alleen handig om je spullen op te bergen, maar voegen ook een sprankelend element toe aan de kamer. Spice up je interieur met die gouden touch en laat die wandkasten shinen!

Dressoir Blackbone

Het dressoir Blackbone is een absolute eyecatcher en hier is waarom. Met zijn visgraatmotief van donker eikenhout en de gouden details tilt dit meubelstuk je interieur naar een hoger niveau. Het visgraatpatroon voegt een stijlvolle en eigentijdse touch toe, terwijl de gouden accenten een vleugje luxe en glamour brengen.

Wandkasten Blackbone

De wandkast Blackbone gold is een meesterwerk dat zowel elegantie als functionaliteit samenbrengt. De planken, vervaardigd uit RVS en eiken, voegen een stoere uitstraling toe aan deze kast. Het zwarte eiken in combinatie met de gouden accenten creëert een chique en trendy look. De wandkast is ook verkrijgbaar in zilver, waardoor je de vrijheid hebt om te kiezen voor de afwerking die het beste bij jouw stijl past.

Wandkast Magnus

De wandkast Magnus is de hoogste norm van glamoureus design. Met zijn gouden RVS frame en elegante glazen bladen, straalt deze kast luxe en stijl uit. Het gouden RVS voegt warmte en luxe toe, terwijl de glazen bladen een luchtige en moderne uitstraling creëren.

Wandkast Cromford Mill

De wandkast Cromford Mill is een uniek pronkstuk dat je interieur direct naar een hoger niveau tilt. Wat deze kast echt speciaal maakt, is het gebruik van iepenhout en een metalen frame met een geborstelde gouden finish. Het iepenhout voegt een warme en natuurlijke uitstraling toe en het metalen frame met de geborstelde gouden afwerking een vleugje luxe en moderniteit toevoegt. Met twee deuren biedt deze kast niet alleen een stijlvolle opbergoplossing, maar is het ook een visueel statement in elke ruimte.

Kom jij langs?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze uitgebreide collectie kasten? We verwelkomen je graag in onze showroom, gelegen in de buurt van Nijmegen. Er wacht 5000 m2 aan wooninspiratie met o.a: banken, tafels en stoelen, op je om ontdekt te worden!

Ontdek meer blogs

Producten