Luxe eetkamerstoelen bij Paragon

Luxe eetkamerstoelen bij Paragon

Luxe eetkamerstoelen bij Paragon

Ontdek enkele van onze favoriete luxe eetkamerstoelen die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook zorgen voor een comfortabele eetervaring.

Draaistoel Jolie Natural Sheep

Combineer luxe en comfort met draaistoel Jolie. De stoel biedt een comfortabele zitervaring dankzij de zachte bruine stof, en de zwarte poten voegen een stijlvol detail van luxe toe. Naast het bieden van ultiem comfort en luxe, biedt de stoel ook een draaifunctie, waardoor je makkelijk van standpunt kunt wisselen.

Draaistoel Jolie Natural Sheep
Draaistoel Jolie Natural Sheep
 
 

Richmond Interiors Stoel Amalfi

De luxe en elegante uitstraling van stoel Amalfi zal je zeker niet ontgaan. De weving van kleuren als beige, zwart en goud geven de stoel een luxe uitstraling. Ook is de stoel ergonomisch ontworpen, en dat zorgt weer voor een aangename zitervaring. De luxe eetkamerstoel is afgewerkt met gouden poten, wat toevoegt aan de luxe uitstraling van de stoel.

Eetkamerstoel Amalfi
 
 

Stoel Breeze

Wij zijn dol op stoel Breeze. De luxe eetkamerstoel met armleuning geeft comfort, zodat jij lekker lang kunt dineren. De stoel sluit mooi aan bij een luxe eettafel. Hij is gedetailleerd met een geribde rug- en armleuning en als finishing touch heeft hij gouden poten. Alles samen maakt deze stoel de ideale toevoeging aan jouw luxe eettafel.

Stoel Cannon

We hebben stoel Cannon in verschillende kleuren beschikbaar. Je kunt kiezen voor de khaki kleur, deze geeft een warme look aan je eetruimte. De stoel Cannon is niet alleen verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar biedt ook diverse stijl opties om je eetruimte aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeur. Naast de warme khaki kleur, kun je ook kiezen voor het frisse wit bouclé of het eigentijdse steengrijs, waardoor je eindeloos kunt experimenteren met het creëren van de perfecte sfeer voor je eetkamer.

Eetkamerstoel Cannon
Eetkamerstoel Mavi
 
 

Eetkamerstoel Mavi

Gevlochten eetkamerstoel Mavi is een populair item onder onze eetkamerstoelen. De stoel biedt een stevige en stabiele basis, wat zorgt voor comfort tijdens het dineren. De zachte velvet bekleding is niet alleen aantrekkelijk, maar biedt ook een fijne zitervaring. Bovendien is de stoel ontworpen met een ergonomische zitting en rugleuning, die uw lichaam perfect ondersteunt tijdens het zitten. Dit in combinatie met de gevlochten rugleuning maakt dat stoel Mavi erg populair is. De stoel is in drie kleuren te verkrijgen, dus je kunt leuk mixen en matchen aan je eettafel!

Eetkamerstoel Oliver

Wie houd er niet van klassieke eetkamerstoelen met armleuning? Stoel Oliver zit vol met geweldige details, om te beginnen bij de krokodillenprint, gevolgd door de toffe kleur en velvet stof. Valt jouw interieur binnen de stijlen van landelijk of luxueus? Dan zou stoel Oliver ontzettend goed aanschuiven aan jouw tafel!

Kies uit onze selectie van luxe eetkamerstoelen om jouw eetruimte aan te kleden en te voorzien van zowel stijl als comfort. Wil je meer zien? Kom langs in onze winkel Paragon en ontdek het volledige assortiment!

Ontdek meer blogs

Producten