Haal de herfst in huis met Richmond Interiors

Haal de herfst in huis met Richmond Interiors

De zomer is weer voorbij, wat betekent dat het tijd is voor de herfst! De herfst is voor veel mensen geen leuk seizoen, omdat het vaak regent, sneller donker en kouder wordt. Bij Paragon houden wij juist van de herfst - het is het meest gezellige seizoen wat betreft interieur. Steek extra kaarsjes aan, ga op zoek naar de perfecte herfst accessoires en haal je favoriete plaid weer tevoorschijn; waar je jezelf lekker onder kan verstoppen na een lange dag werken! Om je een handje mee te helpen, lichten wij vandaag mooie producten van Richmond Interiors toe, zodat jij jouw huis kan omtoveren tot een cozy, herfstachtige ruimte!

Luxe velvet bank

Velvet banken kunnen een warme en knusse sfeer in je woonkamer creëren tijdens de herfst. Het zachte en luxe materiaal geeft een gevoel van luxe. Ga voor een donkere velvet bank of combineer en luxe lichte velvet bank met kleuren als: diep blauw, bordeauxrood of smaragdgroen. De aaibare textuur nodigt uit om jezelf in te nestelen en comfortabel te ontspannen terwijl je geniet van een kop warme thee of koffie op een kille herfstdag.

Salontafel met gouden en marmeren accenten

Een chique salontafel met glanzend goud en marmer past heel goed bij een zachte velvet bank. Het ziet er mooi en elegant uit, maar voelt ook lekker comfortabel. Het marmer maakt het netjes, en het goud geeft een beetje extra luxe. Samen met de zachte fluwelen bank maakt dit je woonkamer gezellig en speciaal, perfect om te relaxen.

Veel kaarsen

Wie herfst zegt, zegt natuurlijk kaarsen! Kaarsen zijn onmisbaar tijdens de donkere dagen. Ze brengen warmte en sfeer in elke kamer. Je kunt ervoor kiezen om dezelfde kaarsen te gebruiken voor een strak uiterlijk, of je kunt kiezen voor verschillende kaarshouders en kaarsen voor een speels effect. Met kaarslicht creëer je een magische ambiance die zelfs de somberste winteravonden opfleurt.

Extra verlichting

Meer extra verlichting toevoegen aan je huis kan aanzienlijk bijdragen aan een gezellige sfeer doordat het de mogelijkheid biedt om verschillende lagen van verlichting te creëren. Dit betekent dat je kunt spelen met de intensiteit en warmte van het licht, waardoor je ruimtes kunt transformeren van helder en functioneel naar knus en uitnodigend. De combinatie van algemene verlichting, sfeerverlichting en accentverlichting kan een gevoel van comfort en geborgenheid in huis bevorderen. In de showroom van Paragon, hebben wij mooie unieke verlichting!

Ontdek meer blogs

Producten