Een luxe interieur

Een luxe interieur

Wie droomt er nou niet van een beetje luxe in het leven? Het gevoel van luxe is heerlijk, niet alleen op vakantie of bij een ander, maar vooral in je eigen woning. Bij Paragon hebben we alles in huis om jouw interieur om te toveren tot een chique geheel. Ben je benieuwd hoe je dit bereikt? Lees dan gauw verder!

Luxe materialen en kleuren

Om jouw interieur onder te dompelen in luxe kun je het beste gebruikmaken van rijke materialen. Materialen zoals marmer, donker hout, velvet stof, natuursteen en metaal zorgen voor een elegante look. Zorg ervoor dat je de materialen op de juiste manier combineert, door een goede balans te vinden tussen warme stoffen en glanzende, harde materialen. Ga bijvoorbeeld voor een velvet bank, in combinatie met een salontafel met een marmeren tafelblad.

Ook de kleuren zijn zeer bepalend voor een luxe interieur. Gebruik voor de basis voor kleuren zoals zwart, beige, grijs of donkerblauw. Natuurlijk mag als eyecatcher goud niet ontbreken; dit geeft het ultieme gevoel van luxe. Ben je geen fan van goud? Zilver past ook goed bij een luxe interieur.

luxe interieur
luxe interieur

De juiste accessoires

Heb je de perfecte meubelstukken gevonden? Ga dan verder met het decoreren van de ruimtes. Zonder chique accessoires is een luxe interieur niet af. Leg mooie stoffen kussentjes op de bank, en versier jouw salontafel met een extravagante vaas. Trek zeker de goude of zilvere kleur door in de accessoires. In de decoraties kun je ook meer kleur terug laten komen, bijvoorbeeld met een leuke roze pot of lamp. Dit is het onderdeel waar je al jouw creativiteit in kwijt kan!

Luxe merken

Bij Paragon bieden we veel luxe meubels aan van prachtige merken zoals Richmond Interiors, Alexander Jones en Passe Partout. Zij produceren allemaal stijlvolle meubels van hoogwaardige kwaliteit. Je bent ervan verzekerd dat je jarenlang van deze meubels kunt genieten. Van bank tot eettafel; je kan voor ieder meubelstuk bij ons terecht. Ons eigen merk Paragon Lifestyle Interior bevat ook chique meubels, die jouw interieur naar een hoger niveau tillen.

Bezoek de showroom

Nergens beleef je het gevoel van luxe zoals in onze showroom in Wijchen. Kom een keer langs in de showroom, waar je inspiratie opdoet, meubels kunt uitproberen en persoonlijk advies krijgt. Er staat altijd een interieuradviseur klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Ontdek meer blogs

Producten