De eyecatcher banken van Passe Partout

De eyecatcher banken van Passe Partout

De banken collectie van Passe Partout biedt een collectie van luxueuze banken van hoogstaande kwaliteit. Passe Partout staat bekend om zijn stijlvolle en comfortabele bankstellen met oog voor detail. De banken sluiten aan bij verschillende woonstijlen, dus ben je op zoek naar een nieuwe bank? Lees dan vooral even verder!

Hoekbank Medusa

De hoekbank Medusa van Passe Partout, is een indrukwekkend meubelstuk dat zowel luxe als comfort biedt. Naast het indrukwekkende design van de hoekbank Medusa, hebben de unieke ronde vormen van deze bank ook een speciale uitstraling. De zachte rondingen van de bank geven een speels en organisch karakter, waardoor het naadloos aansluit bij verschillende interieurstijlen. De crème kleur van de bank zorgt voor een serene en rustgevende uitstraling in huis en geeft een gevoel van harmonie en rust. Daarnaast kan de subtiele kleur eenvoudig gecombineerd worden met andere kleuren en materialen. De combinatie van de kleur en de ronde vormen van de hoekbank Medusa, creëert een gezellige sfeer en maakt het tot een geliefd meubelstuk van elk interieur.

Hoekbank Zico

De hoekbank Zico van Passe Partout is een unieke bank die past bij:

  • Industriële inrichting
  • Minimalistische inrichting
  • Het design is strak en modern met een stoere uitstraling, waardoor het perfect past bij een industriële inrichting. Door het minimalistische design past de bank ook goed in een interieur waarin rust en eenvoud centraal staan. De Zico biedt veel zitruimte en heeft een diepe zitting voor ultiem zitcomfort. De hoekbank is niet alleen functioneel, maar biedt ook veel comfort en is daarmee een echte eyecatcher in huis. Ook is de hoekbank Zico in veel verschillende kleuren en materialen te verkrijgen, zodat de bank perfect aansluit bij jouw wensen!

    Hoekbank Lazaro

    De hoekbank Lazaro van Passe Partout is een prachtig meubelstuk dat past bij een modern interieur. Het strakke design van de bank, in combinatie met de hoogwaardige materialen en de slanke poten, geven een chique en stijlvolle uitstraling. De zitting is ruim en diep, waardoor je er heerlijk in kunt loungen na een lange dag.

    Ontdek meer blogs

    Producten