Creëer de Erik Kuster stijl in jouw huis: tips & tricks

Creëer de Erik Kuster stijl in jouw huis: tips & tricks

Welkom in de chique wereld van Eric Kuster, waar interieurontwerp bijna een kunstwerk wordt. Zijn stijl is opvallend en straalt luxe uit, met grote, opvallende elementen die de show stelen. Hier ontdek je de magie van het leven in een metropool met luxe, waar warmte, zachte glamour en overdadige luxe samenkomen in een tijdloos geheel. Lees verder en leer hoe je de tijdloze elegantie van Eric Kuster's unieke stijl in je eigen huis kunt brengen. We delen ook drie handige tips waarmee jij die Eric Kuster-vibe aan je eigen interieur kunt toevoegen.

Grote statement stukken

Eric Kuster staat vooral bekend om het creëren van impact in huis door middel van grootschalige statement stukken. Denk aan: Denk aan grote vazen die de aandacht trekken Een grote luxe velvet hoekbank Velvet fauteuils Veel gouden of zilveren fotolijsten die samen weer zorgen voor een geheel Of ga voor een extravagant glasschilderij.

Luxe stoffen en materialen

We hebben het hierboven al benoemd, maar als je denkt aan de Eric Kuster stijl, denk je ongetwijfeld aan luxe materialen. De nadruk op hoogwaardige stoffen, zoals velvet en luxe materialen, waaronder marmer, draagt bij aan een glamoureuze uitstraling in je woonkamer. Velvet voegt een vleugje luxe toe aan meubelstukken zoals banken en fauteuils, waardoor een gevoel van comfort en elegantie ontstaat.

Aan de andere kant brengt marmer als materiaal een tijdloze pracht met zich mee, wat zichtbaar is in details zoals tafelbladen en decoratieve accenten. Deze geraffineerde keuze van materialen is kenmerkend voor de Eric Kuster esthetiek en creëert een luxe en glamoureuze ambiance in elke woonkamer.

Keuze van kleuren

Eric Kuster houdt van een gedurfd kleurenpalet. Je ziet vaak rijke kleuren zoals smaragdgroen, koningsblauw en bordeauxrood in zijn ontwerpen, waardoor de ruimte een luxe en warm gevoel krijgt. Om het niet te druk te maken, voegt hij ook rustigere kleuren toe zoals crème, taupe en antraciet. Hierdoor ontstaat een goede balans en komen de levendige kleuren nog beter naar voren. Deze mix van felle en rustige kleuren geeft zijn stijl een elegante en extravagante uitstraling en dat is echt typerend voor de stijl van Eric Kuster.

Ben jij helemaal weg van de Eric Kuster stijl? Bij Paragon hebben wij een breed assortiment, waarmee we jouw interieur helemaal kunnen omtoveren tot een oase van de Eric Kuster stijl. We nodigen je van harte uit om langs te komen in onze showroom!

Ontdek meer blogs

Producten