Breng meer luxe in huis met marmer: elegantie in elk detail

Breng meer luxe in huis met marmer: elegantie in elk detail

In de wereld van interieurdesign is marmer al superlang een teken van luxe. Marmer ziet er niet alleen luxe uit, maar het blijft ook lang mooi. Daarom kiezen mensen vaak voor meubels met marmeren details, zoals kasten met een marmeren en tafels en/of salontafels met een marmeren blad. Marmer geeft een ruimte of plek meteen een luxe en chique uitstraling. Dus, als jij ook droomt van een huis dat klasse en luxe uitstraalt, ben je hier aan het juiste adres! Je bent misschien al bekend met marmer, of je bent nieuwsgierig naar wat het kan toevoegen aan jouw ruimte. Blijf lezen om te ontdekken hoe dit tijdloze materiaal jouw huis naar een hoger niveau kan tillen!

Kasten met een marmeren blad

Als je graag marmer in je interieur wilt verwerken, maar niet zeker weet hoe, kan een kast met een marmeren blad een slimme keuze zijn! Het bovenoppervlak van een kast is doorgaans niet al te groot en bevindt zich meestal op een wat hogere positie. Daarom kan het toevoegen van een kast met marmeren details een goede eerste stap zijn als je het idee van marmer in je interieur spannend vindt. Richmond Interiors biedt verschillende opties, waaronder het dressoir Barkley. De combinatie van het witte faux marmer en het eikenhout zorgt voor een unieke uitstraling.

Tafels met een marmeren blad

Eettafel Odin met een marmeren blad, is een meesterwerk die elegantie en glamour goed combineert. Het marmeren tafelblad geeft de tafel een serene en unieke uitstraling, waardoor het een rustige sfeer creëert in elke eetruimte. De grove poot van de tafel voegt een robuust karakter toe, terwijl de subtiele gouden details een vleugje glamour en luxe toevoegen. Het samenspel van deze elementen resulteert in een eettafel die niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt in jouw interieur. Een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een harmonieuze mix van rust en glam!

Salontafels met een marmeren blad

Naast de indrukwekkende eettafel Odin uit de Gold-collectie biedt Paragon Interior ook de bijpassende salontafel Odin aan. Deze salontafel is een perfecte aanvulling op je interieur, vooral als je streeft naar een samenhangende uitstraling. Kiezen voor zowel de eettafel als de salontafel uit dezelfde lijn creëert een rustige en gestroomlijnde ambiance in je woonruimte. Voor diegenen die een speelser effect willen toevoegen aan hun interieur, biedt Paragon Interior ook de mogelijkheid om te kiezen voor de salontafel Set Steel van Richmond Interiors.

Wij zijn in ieder geval helemaal weg van marmer! Jullie ook?

Ontdek meer blogs

Producten