Bloomville collectie Richmond Interiors

Bloomville collectie Richmond Interiors

De Bloomville collectie van Richmond Interiors is een hele bijzondere en unieke collectie. Bij deze collectie is er namelijk gebruik gemaakt van faux roggehuid; gemaakt van PU leer, in combinatie met diep zwart eikenhout en gouden metalen details. Dit is een combinatie die je nauwelijks tot niet ziet in interieur en dat is wat de Bloomville collectie zo speciaal maakt. Vandaag lichten wij de mooie items van deze collectie toe, dus ben je benieuwd geworden? Lees dan lekker verder en laat je inspireren!

Bloomville salontafel

De Richmond Interiors salontafel uit de Bloomville-set is een opvallende aanvulling op je interieur. Met zijn unieke ontwerp, gecombineerd met hout, leer en metalen details, is deze tafel een stijlvolle verfijning in elke woonruimte. Toch niet zo’n fan van het PU leer? De salontafel is ook verkrijgbaar met een glazen blad! Neem voor de mogelijkheden contact op met de winkel.

Dressoir met 4 deuren en open vak

Het TV-dressoir Bloomville, met zijn vier stijlvolle deuren en gouden handvatten, biedt een prachtige toevoeging aan je interieur. Wat dit meubelstuk echt uniek en functioneel maakt, is het open vak in het midden. Hiermee creëer je niet alleen een opvallend middelpunt voor je woonruimte, maar ook een handige opbergoplossing voor al je apparatuur. Als je op zoek bent naar een dressoir dat zowel elegant als functioneel is, dan is dit exemplaar van Richmond Interiors een goede keuze.

Wandtafel

Heb je een lege muur en weet je niet goed wat je ermee moet? Dan is de Richmond Interiors wandtafel Bloomville met drie laden wat voor jouw interieur. Deze tafel biedt niet alleen een stijlvolle oplossing voor die lege ruimte, maar geeft je ook extra opbergruimte voor allerlei spullen. Het is een goede mix van functionaliteit en elegantie, waardoor je je huis op een slimme en stijlvolle manier kunt inrichten.

Barkast Bloomville

De Bloomville barkast met zijn twee deuren, handig wijnglazen rek en voldoende opbergruimte, is perfect voor het organiseren van een gezellige borrelavond! Deze exclusieve Bloomville collectie, vervaardigd uit PU leer met faux roggehuid, elegant zwart eikenhout en matte gouden metalen details, voegt een vleugje luxe toe aan je moderne interieur. De gebruikte segrijn, ooit populair in de Art Deco periode rond 1920, geeft je hedendaagse inrichting een unieke en elegante uitstraling.

Wij nodigen je van harte uit om langs te komen in onze showroom, waar je de prachtige collectie van Richmond Interiors kan bewonderen!

Ontdek meer blogs

Producten