Bliss collectie Richmond Interior

Bliss collectie Richmond Interior

Stap binnen in de onderscheidende wereld van Bliss, de unieke collectie van Richmond Interior die je nu kunt bewonderen bij Paragon Interior! Met een unieke uitstraling, dankzij het bijzondere patroon dat de collectie kenmerkt, gecombineerd met elegante gouden details, tilt Bliss jouw interieur naar een hoger niveau. Bliss biedt een perfecte mix van stijl en persoonlijkheid. Benieuwd naar de collectie? Lees dan snel verder en laat je verrassen!

Salontafel Bliss

Upgrade je woonkamer met de Bliss salontafel van Richmond Interior, nu beschikbaar bij Paragon Interior! Met zijn ronde vorm, speels patroon en gouden details, voegt deze tafel een glamorous touch toe aan je leefruimte. Het beste is om de kleuren in de ruimte verder neutraal te houden. Hierdoor komt de salontafel nog beter tot zijn recht en voorkom je een te drukke uitstraling.

Bijzettafel Biss

Nog een leeg plekje over? Je kunt ervoor kiezen om er een leuk bijzettafeltje neer te zetten. Bijzettafel Bliss heeft een diameter van 36 cm. Daarmee is het tafeltje niet alleen handig, maar ook een subtiele blikvanger van een kamer. Het unieke patroon zorgt voor een speelser effect en kan een ‘saaie’ ruimte opfleuren. De combinatie van zwart, wit en een gouden onderstel zorgt voor een chique uitstraling. Plof neer in je favoriete fauteuil, zet je kopje koffie neer op bijzettafel Bliss en geniet van een goed boek: heerlijk!

Nachtkastje Bliss

Het nachtkastje Bliss zijn zowel prachtig als functioneel. Het nachtkastje heeft namelijk één lade, waar je al je spulletjes in kunt leggen, waardoor het geen rommeltje wordt naast je bed! Het gouden onderstel van nachtkastje Bliss geeft je het echte ‘hotel chique’ gevoel, waardoor je elke avond kunt genieten van het gevoel van een exclusief hotel in het comfort van je eigen slaapkamer.

Wandtafel Bliss

Iedereen kent het wel; één lege muur, maar je weet niet wat je er kan neerhangen- of zetten. Iets wat superleuk is en niet veel mensen hebben is een wandtafel. Wandtafel Bliss is een goede oplossing om een lege muur op te pimpen en helemaal af te maken! De zwart met witte strepen zorgen voor een organische uitstraling, terwijl de kleine gouden details onderaan de poten een luxe touch toevoegen aan de wandtafel. Zet er een leuke - effen - vaas op en creëer binnen no-time de perfecte eyecatcher muur!

Wat vind jij van deze collectie van Richmond Interiors?

Ontdek meer blogs

Producten