5x Richmond Interior bestsellers van deze maand

5x Richmond Interior bestsellers van deze maand

1. Hoekbank Pasha

Of je nu een gezellig hoekje wilt creëren in een knusse ruimte of verlangt naar een uitgebreide loungesfeer, de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze elegante en comfortabele bank is niet zomaar een zitplek, het is een statement. Met zijn luxueuze stof en robuuste ontwerp, voegt de Pasha een vleugje klasse toe aan elke woonkamer. De ruime zitplaatsen nodigen uit tot gezellige avonden met vrienden en familie. Denk aan filmavonden, lange gesprekken en misschien zelfs een dutje op een zondagmiddag. Hoekbank Pasha van Richmond Interior is de ultieme plek om te ontspannen en je thuis te voelen.

2. Eettafel Mayfield

Elke maaltijd wordt een feest met de Eettafel Mayfield. Deze prachtige tafel is het middelpunt van je eetkamer en biedt genoeg ruimte voor al je culinaire creaties. Het strakke silhouet en de hoogwaardige afwerking straalt een warme, uitnodigende sfeer uit, perfect voor lange diners en gezellige brunches. En laten we eerlijk zijn, een mooie eettafel kan de toon zetten voor de hele ruimte. Met de Mayfield aan je zijde, ben je altijd klaar voor een stijlvolle maaltijd.

3. Stoel Twiggy

Zoek je iets dat net dat beetje extra flair toevoegt aan je interieur? Dan is de Stoel Twiggy precies wat je nodig hebt. Met zijn slanke vormgeving en verfijnde details voegt deze stoel een vleugje stijl toe aan elke ruimte. De combinatie van comfort en esthetiek maakt het de perfecte aanvulling op je interieur. Stoel Twiggy heeft een prachtige stof die luxe en zachtheid uitstraalt. De subtiele roze tint voegt een vleugje warmte en verfijning toe aan de stoel, waardoor hij een uitnodigende uitstraling krijgt. De poten zijn uitgevoerd in elegant zwart, waardoor ze perfect passen bij verschillende interieurstijlen en de stoel een tijdloze uitstraling geven.

4. Fauteuil Venus

De Fauteuil Venusis de perfecte mix van elegantie en comfort. Bekleed met prachtige witte chenille stof uit de Bergen 900-collectie en ondersteund door poten in geborsteld goud, straalt deze fauteuil verfijning uit in elke ruimte. Geniet na een lange dag van het weelderige comfort van de Venus fauteuil. Of je hem nu plaatst in een gezellig hoekje van je woonkamer of als stijlvol accent in je slaapkamer, deze fauteuil voegt zowel comfort als glamour toe aan je interieur.

5. Salontafel Bloomstone

Last but not least, de Salontafel Bloomstone. Deze tafel is een echte blikvanger met zijn unieke ontwerp en stevige constructie. Het ruime blad biedt genoeg plek voor al je koffietafelboeken, decoraties en natuurlijk je favoriete drankjes. De Bloomstone is een perfecte balans tussen functionaliteit en stijl, en past moeiteloos in elk interieur. Of je nu een modern, industrieel of klassiek thema hebt, deze salontafel maakt het plaatje compleet.

Tijd voor een interieur update

Daar heb je het – onze top 5 Richmond Interior bestsellers van deze maand. Elk stuk is met zorg gekozen om je huis een beetje extra flair en comfort te geven. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank, een stijlvolle eettafel, of een unieke salontafel, bij Paragon vind je altijd iets dat je inspireert. Dus waar wacht je nog op? Tijd om je interieur een update te geven en je huis om te toveren tot een plek waar je niet meer weg wilt!

Ontdek meer blogs