Stijlstudio: Hotel Chic en Contrasten

Stijlstudio: Hotel Chic en Contrasten

Centraal in deze ruimte staat een prachtige bank in een goud-beige kleur, die de perfecte balans vindt tussen glamour en comfort. Deze bank nodigt uit tot ontspanning en is het middelpunt van gezellige bijeenkomsten en rustige avonden thuis.

Bij de bank is een salontafel geplaatst die het gevoel van luxe versterkt. Met zijn elegante ontwerp en gouden accenten voegt deze salontafel een vleugje glamour toe aan de ruimte. Het glazen blad laat de gouden details schitteren en zorgt voor een luchtige uitstraling.

Een speels element in deze setting is de fluweelzachte hocker, die zowel functioneel als stijlvol is. Met zijn zachte stof en charmante uitstraling vult hij de stijlstudio perfect aan met contrast.

Achter de bank staat een indrukwekkende zwarte kast die zorgt voor een mooi contrast met de gouden en beige tinten in de ruimte. Deze kast biedt niet alleen opbergruimte, maar dient ook als decoratief element met zijn strakke lijnen en gouden accenten.

Het samenspel van goud-beige tinten, fluweelzachte stoffen en opvallende accenten creëert een stijlvolle en uitnodigende sfeer in deze setting. Het resultaat is een ruimte die luxe en comfort combineert op een manier die tijdloos en elegant is. De ruimte is een fijne plek waar hotel chic en casual elkaar tegenkomen.

Paragon Eetkamerstoel Donato

shop online

Paragon Bank Hub

shop online

Paragon Kabinet Helsing

shop online