Stijlstudio: Hotel Chic Beige

Stijlstudio: Hotel Chic Beige

Beige bank met ziteiland

De eyecatcher in onze nieuwe stijlstudio is u-bank Monet. De bank staat leuk in een modern interieur. Met een eiland aan de linkerkant, twee zitgedeeltes zonder armleuningen in het midden en een uitnodigende longchair aan de rechterkant biedt Monet genoeg ruimte om met het hele gezin plaats te nemen. Of je nu wilt ontspannen met een goed boek of gezellig samen wilt zijn tijdens een filmavond, de U-vorm van bank Monet biedt veel comfort en ruimte. Met zijn a-symmetrische opstelling nodigt het uit tot gezelligheid. De combinatie van het eiland en de longchair zorgt voor verschillende lounge mogelijkheden. Zie je jezelf al tot rust komen op deze beige bank?

Ronde salontafel set

Salontafel set Bloomville is gemaakt van faux roggehuid PU-leer en afgewerkt met zwart-gouden accenten. Het biedt een unieke modieuze look. Ook is het nog mogelijk om de tafels af te stylen met glasplaten, waarmee je het design tot een mooi geheel brengt.

Zwarte kast voor in de woonkamer

De Rivello collectie komt in verschillende soorten en maten. De hele collectie bestaat uit zwarte meubels met gouden accenten. Deze barkast is gemaakt van mangohout en afgewerkt met chique gouden details. HIj komt goed tot zijn recht in een hotel chic of modern interieur, maar kan ook heel goed staan in een industrieel of landelijk interieur als statement. De zwarte kast staat leuk in de woonkamer, bijvoorbeeld zoals in onze stijlstudio achter de bank.

Boekenkast om het af te stijlen

Of in de plaats van de zwarte kast een bruine houten kast met een vintage uitstraling. De Belvedere collectie komt in verschillende vormen en maten. De kasten worden gemaakt uit mango hout. Mango hout is van nature een duurzaam materiaal, dus het kan jaren mee gaan. De Belvedere boekenkast staat mooi in ieder interieur, maar blinkt echt uit in een landelijke of moderne stijl.

Gevlochten eetkamerstoel

Tegenwoordig wil niet iedereen meer hetzelfde, we hebben onze eigen smaak en willen deze graag leuk toepassen in ons interieur. Maar trends blijven trends en daar maken we maar al te graag gebruik van. Een unieke trend is de gevlochten eetkamerstoel; een stoel met een gevlochten frame. Deze stoel geeft leven en luchtigheid aan je eetkamer en maakt daarmee jouw interieur een mooi geheel.

Paragon Hoekbank Monet

shop online

Paragon Boekenkast Belvedere

shop online

Richmond Interiors Salontafel Bloomville met Glasplaten

shop online

Paragon Eetkamerstoel Mavi

shop online

Paragon Bank Verona

shop online

Paragon Barkast Rivello

shop online